Samen oud worden is allesbehalve makkelijk. Mensen kiezen hun partner vaak om de verkeerde redenen, hebben geen idee waar ze aan beginnen en doen weinig moeite om hun relatie leuk en spannend te houden.
Er zijn mensen die zeggen dat alles in hun goede huwelijk vanzelf gaat. Echter, gelukkig getrouwd blijven vereist grote inspanning, alsmede het vermogen om langdurig ongemak te kunnen verdragen, en de bereidheid achter de keuze voor elkaar te blijven staan.
In de tijden dat de relatie onder spanning staat is het daarom veelal aan te raden om in contact te treden met een onafhankelijke relatieadviseur. Deze adviseur kan helderheid verschaffen in de ontstane situatie die voor beiden niet meer bevredigend is en er voor zorgen dat de relatie weer toekomst heeft.

Relatietherapie is een kortdurend proces van meestal enkele gesprekken waarin er kritisch gekeken wordt naar de inhoud en de intentie die beide partners  investeren in hun relatie. Kortom, hoeveel aandacht is er nog voor elkaar en is er nog voldoende basis om de relatie weer vlot te trekken. Relatietherapie zorgt er ook voor dat wanneer beide partners gekozen hebben om hun relatie te beëindigen, dat op een goede en respectvolle wijze plaats kan vinden. In de Praktijk voor Geestelijke Gezondheidszorg , Het Centrum voor Lichaam en Geest. kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke begeleiding in het realiseren van een betere relatie.
Er is geen wachtlijst.

Voor elk contact, hetzij telefonisch, per mail, per post of persoonlijk, ontvangt u een faktuur.

AANDACHTSPUNT:  U KUNT OOK RELATIECOACHING KRIJGEN VIA TELEFOON EN MAIL.